آلبالو ترشی خوشمزه
پنجشنبه, ۲۰ خرداد ۱۴۰۰، ۰۵:۲۷ ق.ظ
نه تنها آلبالو ترشی خوشمزه به دست می آورید ، بلکه راهی آسان برای تبدیل سرکه به رنگ قرمز تیره افسانه ای با طعمی مزه ای است که برای هر نوع لباس پوشیدن مناسب و چشم نواز است. به علاوه می توانید گیلاس را به سالاد اضافه کنید.
چک لیست مواد تشکیل دهنده
- 1 فنجان آلبالو ، بدون حفره
- ½ قاشق چای خوری نمک
- 1 فنجان سرکه سفید با کیفیت خوب ، یا در صورت لزوم
- همه مواد لازم را به لیست خرید اضافه کنید
دستورالعمل چک لیست
مرحله 1
آلبالوها را بشویید و آبکش کنید ، آنها را روی یک ظرف پخت فلزی قرار دهید و به مدت 1 ساعت در آفتاب قرار دهید تا مطمئن شوید کاملاً خشک هستند.
گام 2
گیلاس ها را در یک شیشه استریل شده و درب پلاستیک قرار دهید. نمک اضافه کنید در سرکه بریزید تا شیشه پر شود. درب ظرف را محکم ببندید و برای رسیدن به طعم و رنگ ، 3 تا 4 هفته کنار بگذارید. در یخچال قرار دهید.
برچسبها: ترشی خانگی, ترشیجات خانگی, ترشی سیر, ترشی بادمجان, ترشی لیته
۰۰/۰۳/۲۰