تربچه ترشی عطر و طعم خوبی به بسیاری از چیزها می دهد
تربچه ترشی عطر و طعم خوبی به بسیاری از چیزها می دهد ، از جمله سالاد ، کاسه رشته ، رشته تاکو و ساندویچ های بریزی. آنها حتی به تنهایی عالی هستند! آنها با ادویه ها و ادویه های مختلف به راحتی قابل تنظیم هستند. اینها در عرض چند دقیقه آماده می شوند ، اما طعم فقط یک شبه بهتر می شود. آنها هرچه بیشتر بنشینند سایه ای دوست داشتنی از رنگ صورتی به خود می گیرند. برای برش سریع و یکنواخت از دستگاه برش دهنده ماندولین استفاده کنید. برای چندین هفته نگه دارید

عناصر
- دستور العمل اصلی 4 وعده ارائه می دهد
- چک لیست مواد تشکیل دهنده
- 10 تربچه ، خلال نازک
- ⅔ فنجان سرکه شراب سفید
- ⅓ فنجان آب
- 1 قاشق غذاخوری شکر سفید
- 1 قاشق چایخوری نمک
- غلاف انیسون 1 ستاره
- oon قاشق چای خوری دانه زیره
- ½ قاشق چای خوری دانه های فلفل سیاه
دستورالعمل چک لیست
مرحله 1
برش های تربچه را درون ظرفی به اندازه یک پیمانه درب دار قرار دهید.
گام 2
سرکه و آب را در یک قابلمه کوچک غیر واکنشی روی حرارت متوسط گرم کنید. شکر و نمک را بزنید تا حل شود. از روی حرارت برداشته و غلاف بادیان ستاره ای ، زیره و دانه های فلفل سیاه را اضافه کنید. بگذارید 5 تا 10 دقیقه کمی خنک شود.
مرحله 3
مایعات را روی تربچه بریزید. روی آن را بپوشانید و بگذارید تا در دمای اتاق خنک شود ، سپس در یخچال قرار دهید
برچسبها: ترشی خانگی, ترشیجات خانگی, ترشی سیر, ترشی بادمجان, ترشی لیته