نمایندگی فروش میوه خشک ، ترشیجات خانگی ، ادویه جات هندی

نمایندگی فروش میوه خشک ، ترشیجات خانگی ، ادویه جات هندی

نمایندگی فروش میوه خشک ، ترشیجات خانگی ، ادویه جات هندی

نمایندگی فروش میوه خشک ، ترشیجات خانگی ، ادویه جات هندی

نمایندگی فروش میوه خشک ، ترشیجات خانگی ، ادویه جات هندی

بایگانی

تربچه ترشی عطر و طعم خوبی به بسیاری از چیزها می دهد ، از جمله سالاد ، کاسه رشته ، رشته تاکو و ساندویچ های بریزی. آنها حتی به تنهایی عالی هستند! آنها با ادویه ها و ادویه های مختلف به راحتی قابل تنظیم هستند. اینها در عرض چند دقیقه آماده می شوند ، اما طعم فقط یک شبه بهتر می شود. آنها هرچه بیشتر بنشینند سایه ای دوست داشتنی از رنگ صورتی به خود می گیرند. برای برش سریع و یکنواخت از دستگاه برش دهنده ماندولین استفاده کنید. برای چندین هفته نگه دارید


عناصر

 

  • دستور العمل اصلی 4 وعده ارائه می دهد
  • چک لیست مواد تشکیل دهنده
  • 10 تربچه ، خلال نازک
  • ⅔ فنجان سرکه شراب سفید
  • ⅓ فنجان آب
  • 1 قاشق غذاخوری شکر سفید
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • غلاف انیسون 1 ستاره
  • oon قاشق چای خوری دانه زیره
  • ½ قاشق چای خوری دانه های فلفل سیاه


دستورالعمل چک لیست


مرحله 1
برش های تربچه را درون ظرفی به اندازه یک پیمانه درب دار قرار دهید.

گام 2
سرکه و آب را در یک قابلمه کوچک غیر واکنشی روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. شکر و نمک را بزنید تا حل شود. از روی حرارت برداشته و غلاف بادیان ستاره ای ، زیره و دانه های فلفل سیاه را اضافه کنید. بگذارید 5 تا 10 دقیقه کمی خنک شود.

مرحله 3
مایعات را روی تربچه بریزید. روی آن را بپوشانید و بگذارید تا در دمای اتاق خنک شود ، سپس در یخچال قرار دهید

برچسب‌ها: ترشی خانگیترشیجات خانگیترشی سیرترشی بادمجانترشی لیته

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۰/۰۳/۲۰
آرش صحرایی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی