ترشی آووکادو به روش اسپانیایی
آووکادوهای نارس کمی در آب نمکی ترشی و ملایم و کمی شیرین ترشی می خورند. اینها برای تهیه در کنار همبرگر ، هات داگ یا غذای Tex-Mex مورد علاقه شماست. آنها اضافه کردن مضطرب به سالاد نیز! اینها بسیار اعتیاد آور هستند. من بیشتر از خریدن آووکادوی نارس خریداری می کنم. من از آب نمک بارها و بارها استفاده می کنم. با افزودن بیشتر آووکادو و اجازه دادن به آنها برای 24 ساعت استراحت قبل از مصرف ، می توان از آب نمک استفاده مجدد کرد. اینها در یخچال حدود 5 روز دوام می آورند.
عناصر
- دستور العمل اصلی 4 وعده ارائه می دهد
- چک لیست مواد تشکیل دهنده
- 1 ¼ فنجان سرکه سفید مقطر
- 1 فنجان آب فیلتر شده
- ½ فنجان شکر سفید
- 1 قاشق چای خوری نمک سنگ
- 1 قاشق چایخوری دانه خردل قهوه ای
- 1 قاشق چای خوری شوید تازه خرد شده
- ½ قاشق چای خوری دانه های فلفل سیاه کامل
- ½ قاشق چای خوری تکه های فلفل هبانرو
- 2 عدد فلفل هبانرو
- 1 حبه سیر ، کمی خرد و نصف شده
- 2 عدد آووکادوی نارس ، پوست کنده و خرد شده به هشتم

دستورالعمل چک لیست
مرحله 1
سرکه و آب را در قابلمه ترکیب کنید. شکر و نمک را هم بزنید. دانه خردل ، شوید ، دانه های فلفل ، و تکه های فلفل هبانرو را اضافه کنید. بجوشانید. هم بزنید تا شکر و نمک حل شوند. از روی حرارت بردارید تا دمای اتاق خنک شود ، حدود 15 دقیقه.
گام 2
فلفل هابانرو و حبه سیر را بین 2 شیشه کنسرو تقسیم کنید. برش های آووکادو را به طور مساوی بین شیشه ها تقسیم کنید.
مرحله 3
مخلوط سرکه را هم بزنید تا به طور مساوی چاشنی را پرداخت کنید. داخل شیشه ها بریزید. درها را ببندید و در یخچال قرار دهید. خنک شوید تا زمانی که طعم ها ترکیب شوند ، حدود 24 ساعت.
برچسبها: ترشی خانگی, ترشیجات خانگی, ترشی سیر, ترشی بادمجان, ترشی لیته