نمایندگی فروش میوه خشک ، ترشیجات خانگی ، ادویه جات هندی

نمایندگی فروش میوه خشک ، ترشیجات خانگی ، ادویه جات هندی

نمایندگی فروش میوه خشک ، ترشیجات خانگی ، ادویه جات هندی

نمایندگی فروش میوه خشک ، ترشیجات خانگی ، ادویه جات هندی

نمایندگی فروش میوه خشک ، ترشیجات خانگی ، ادویه جات هندی

بایگانی

شلغم ترشی افزودنی عالی برای بسیاری از غذاها

پنجشنبه, ۲۰ خرداد ۱۴۰۰، ۰۵:۲۷ ق.ظ

سرانجام شلغم دست کم گرفته و مغفول مانده به صحنه می آید. آه آن خوبی ترد ، فوشیا! یک ماده اصلی در خاورمیانه ، شلغم ترشی افزودنی عالی برای بسیاری از غذاها یا به تنهایی فوق العاده است. این دستور 2 عدد شلغم ترشی به ارزش کوزه میسون ارائه می دهد ، اما من توصیه می کنم بیش از کمتر تهیه کنید زیرا نیاز به برنامه ریزی قبلی تا 1 هفته دارد.

چک لیست مواد تشکیل دهنده

  • 2 شلغم ، پوست کنده و خرد شده به گوه های 1/2 اینچی
  • 1 چغندر کوچک ، نازک برش خورده
  • 2 حبه سیر ، خرد شده
  • 1 فنجان سرکه سفید مقطر
  • 1 فنجان آب
  • 1 قاشق چایخوری شکر سفید
  • نمک دریا 1 قاشق چایخوری


دستورالعمل چک لیست


مرحله 1


شلغم ، چغندر و سیر را بین دو ظرف 16 اونسی میسون تقسیم کنید.

گام 2


سرکه ، آب ، شکر و نمک را در قابلمه ترکیب کرده و بجوشانید. به مدت 2 دقیقه بجوشانید. از روی حرارت برداشته و روی شلغم بریزید ، 1/2 اینچ فضا در بالا بگذارید. شیشه ها را ببندید و به مدت 1 هفته در یخچال قرار دهید.

برچسب‌ها: ترشی خانگیترشیجات خانگیترشی سیرترشی بادمجانترشی لیته

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۰/۰۳/۲۰
آرش صحرایی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی