شلغم ترشی افزودنی عالی برای بسیاری از غذاها
پنجشنبه, ۲۰ خرداد ۱۴۰۰، ۰۵:۲۷ ق.ظ
سرانجام شلغم دست کم گرفته و مغفول مانده به صحنه می آید. آه آن خوبی ترد ، فوشیا! یک ماده اصلی در خاورمیانه ، شلغم ترشی افزودنی عالی برای بسیاری از غذاها یا به تنهایی فوق العاده است. این دستور 2 عدد شلغم ترشی به ارزش کوزه میسون ارائه می دهد ، اما من توصیه می کنم بیش از کمتر تهیه کنید زیرا نیاز به برنامه ریزی قبلی تا 1 هفته دارد.
چک لیست مواد تشکیل دهنده
- 2 شلغم ، پوست کنده و خرد شده به گوه های 1/2 اینچی
- 1 چغندر کوچک ، نازک برش خورده
- 2 حبه سیر ، خرد شده
- 1 فنجان سرکه سفید مقطر
- 1 فنجان آب
- 1 قاشق چایخوری شکر سفید
- نمک دریا 1 قاشق چایخوری

دستورالعمل چک لیست
مرحله 1
شلغم ، چغندر و سیر را بین دو ظرف 16 اونسی میسون تقسیم کنید.
گام 2
سرکه ، آب ، شکر و نمک را در قابلمه ترکیب کرده و بجوشانید. به مدت 2 دقیقه بجوشانید. از روی حرارت برداشته و روی شلغم بریزید ، 1/2 اینچ فضا در بالا بگذارید. شیشه ها را ببندید و به مدت 1 هفته در یخچال قرار دهید.
برچسبها: ترشی خانگی, ترشیجات خانگی, ترشی سیر, ترشی بادمجان, ترشی لیته
۰۰/۰۳/۲۰