خرید لیبل ادویه جات و ادویه قابلی پلو
يكشنبه, ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۲۹ ب.ظ
ادویه درجه یک
ادویه سه هزار سال است که برای درمان چاقی و چربی سوزی به ویژه در هند استفاده می شود. مطالعات اخیر نشان داده اند که کورکوما اثر مفیدی بر کبد دارد و به تحریک جریان صفرا کمک می کند که در نهایت به تجزیه گاوهای رژیمی کمک می کند. ما به سادگی می توانیم ارتباط بین ادویه را بیان کنیم. کاهش وزن در عملکرد صفرا وجود دارد. تحقیقات اخیر انجام شده توسط کمیسیون آلمانی این واقعیت را ثابت کرده است که ادویه به تحریک صفرا و درمان شکایات گوارشی کمک می کند. هنگامی که ادویه به حیوانات آزمایشگاهی مبتلا به دیابت داده شد، هم سطح قند خون و هم سطح کلسترول خون کاهش عمومی را نشان دادند. مسدود کردن آشکار آنزیم هایی که کربوهیدرات های غذایی را به قند تبدیل می کنند ممکن است در کاهش قند خون نقش داشته باشد، در حالی که کاهش کلسترول ممکن است به دلیل تجزیه سریع کلسترول ناشی از ادویه باشد. ادویه همچنین ممکن است با افزایش تولید صفرا، استفاده بدن از کلسترول را افزایش دهد. از آنجایی که کلسترول جزء اصلی صفرا است، ممکن است کلسترول بیشتری برای تولید بیشتر ذخایر صفرا استفاده شود. به گفته موسسه ملی بهداشت، گفته شده است که افراد مبتلا به سنگ کیسه صفرا در هند کمتر هستند که گاهی اوقات به ادویه در رژیم غذایی نسبت داده می شود. مطالعات اولیه حیوانی نشان می دهد که کورکومین، یک ماده شیمیایی موجود در ادویه، ممکن است بروز سنگ های صفراوی را کاهش دهد. تحقیقات انسانی محدود نشان می دهد که کورکومین ممکن است فشردن (انقباض) کیسه صفرا را تحریک کرده و جریان صفرا را تحریک کند. با این حال، مطالعات انسانی قابل اعتماد در این زمینه وجود ندارد. استفاده از ادویه در بیماران مبتلا به سنگ کیسه صفرا فعال ممکن است توصیه نشود. بنابراین، اگر صفرا مسئول تجزیه چربی رژیم غذایی باشد، افزایش ضربه صفرا می تواند تجزیه چربی رژیم غذایی را افزایش دهد و در نتیجه اثرات کاهش وزن را به همراه داشته باشد.

ادویه تندوری
بسیاری از مردم در واقع نام ادویه و کورکومین را شنیده اند، اما با محبوبیت بیشتر ادویه در غرب به دلیل خواص پزشکی اش، به نظر می رسد برخی سردرگمی ها در رابطه با نحوه اتصال آنها به یکدیگر افزایش می یابد. البته ادویه جزو پرطرفدارترین طعم هاست و یکی از مواد اصلی آشپزی هندی است. اما هنگامی که برای خواص پزشکی آن استفاده می شود، ماده فعال در واقع کورکومین است که حدود 5 درصد از ریشه ادویه را تشکیل می دهد. ادویه رنگ زرد روشنی دارد. این چیزی است که به پودر کاری ظاهر آن را می دهد. به خودی خود طعم قوی ندارد و در جنگل های وحشی جنوب شرقی و جنوب آسیا رشد می کند. فراوانی و دسترسی آسان آن در واقع آن را به یک عنصر اصلی در آشپزی هندی تبدیل کرده است و در واقع مدت هاست که در عرف طب طبیعی هندی آیروودا از آن استفاده می شده است. به طور کلی، به شکل پودر در دسترس است، اما در کشورهایی که منابع فراوانی وجود دارد، افراد از برگ های تازه آن در تهیه و پخت غذا استفاده می کنند. مانند زنجبیل، طعم منحصر به فردی دارد، بنابراین در طیف وسیعی از غذاها مانند محصولات پخته شده، سس ها، پنیر، خردل و کره استفاده می شود. در حالی که روغن آن را می توان در عطرها استفاده کرد، رزین برای رنگ آمیزی و چاشنی مواد غذایی استفاده می شود. این یک ضد التهاب و آنتی اکسیدان است که آن را در مبارزه با بیماری های درد مانند آرتریت روماتوئید، مولتیپل اسکلروزیس و استئوآرتریت بسیار موثر می کند. خواص آن به طور طبیعی به کاهش علائم و نشانه های سفتی و تورم کمک می کند. این یک مسکن طبیعی فوق العاده است. علاوه بر این، به تولید یک آنتی اکسیدان قوی به نام گلوتاتیون کمک می کند که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. این می تواند در جلوگیری از آلزایمر نقش داشته باشد -- مجله بیماری آلزایمر توضیح می دهد که بروز بیماری آلزایمر در کشورهایی که مقدار زیادی کورکومین مصرف می کنند نسبتا کم است. در یک مطالعه تحقیقاتی UCLA، به موش ها کورکومین تزریق شد و محققان اتصال با بتا آمیلوئید را مشاهده کردند، ماده ای که به مسدود کردن پلاک آمیلوئیدی کمک می کند که به آلزایمر کمک می کند. مطالعات تحقیقاتی بیشتری برنامه ریزی شده است و علم اکنون در حال بررسی کورکومین برای تعیین کارایی آن در این زمینه است. این می تواند در جلوگیری از برخی سرطان ها موثر باشد-- Life Extension Foundation مطالعه ای روی این ماده منتشر کرد و دریافت که کورکومینوئیدها می توانند در قطع چرخه سلولی در سلول های سرطانی نقش داشته باشند و در نتیجه آنها را از بین ببرند. به همین دلیل است که بسیاری از پزشکان طبیعی اکنون کورکومین ادویه را به بیماران سرطانی خود توصیه می کنند.
/spicesinjars2500-599a9c476f53ba00115816e9.jpg)
۰۰/۰۸/۲۳