ادویه ذرت مکزیکی و خرید ادویه چینی
سه شنبه, ۲ آذر ۱۴۰۰، ۰۴:۴۷ ق.ظ
ادویه هندی چیست
به احتمال زیاد ادویه یا غذاهای الهام گرفته از ادویه را همه جا دیده اید. می دانید، ادویه فوق العاده ای که به غذا یا نوشیدنی شما رنگ طلایی می دهد؟ بله، ادویه فواید سلامتی جدی دارد، مانند تقویت خلق و خو، کمک به تسکین دردها و حتی جلوگیری از جوش زدن. واندانا شیث، RDN، نویسنده کتاب My Indian Table: Quick & Tasty Vegetarian Recipes، می گوید: ادویه، علی رغم توجه اخیرش، چیز جدیدی نیست. شث. این ماده به دلیل ضد التهاب، ضد میکروبی بودن و ایجاد رنگ طلایی زیبا به غذا معروف است. طعم آن نیز یادآور سایر کاری ها است، بنابراین طعمی خاکی و تلخ دارد، با اشاره ای به لگد فلفلی. پس چه چیزی آن را فوق العاده می کند؟خوب، ادویه حاوی کورکومین است، یک پلی فنل شناخته شده (نوعی آنتی اکسیدان که با رادیکال های آزاد که باعث آسیب سلولی می شوند مبارزه می کند). خواص دارویی آن نیز تا حد زیادی توسط طب آیورودا (یک سیستم پزشکی جایگزین با ریشه در هند که بر سلامت کلی ذهن، بدن و روح تمرکز دارد) پذیرفته شده است، زیرا برخی از مطالعات ادعا می کنند که ادویه ممکن است اثرات مثبتی بر شرایط مزمن داشته باشد. به عنوان بیماری قلبی و سرطان، Sheth اضافه می کند. شث می گوید، ترفند او برای شارژ کردن ادویه، ترکیب آن با کمی فلفل سیاه است. به این دلیل که فلفل در واقع می تواند به افزایش توانایی بدن در جذب کورکومین کمک کند. چه تازه وارد ادویه شده باشید و چه در حال حاضر یک سوپر فن ادویه هستید، همیشه می توانید از اطلاعات بیشتری در مورد نحوه استفاده از این ریشه فوق العاده غذایی استفاده کنید. به خواندن ادامه دهید تا 20 روشی را بیاموزید که می توانید ادویه را در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید.

ادویه ی ترشی
ممکن است اخیراً آن را در منوی کافه ها دیده باشید - "لاته طلایی". این شیر داغ مخلوط با ادویه، روغن نارگیل، شاید کمی عسل است. ادویه به عنوان یک غذای فوق العاده شناخته شده است. یک تقویت کننده سلامت - پودر زرد رنگ که هزاران سال به عنوان یک جزء اصلی در آشپزی آسیایی استفاده می شود. اما شواهد در مورد فواید سلامتی مصرف ادویه چه می گویند؟ و آیا برخی از فرم ها بهتر از بقیه هستند؟ مدتها قبل از اینکه ادویه راه خود را به لاته شما پیدا کند، در سیستم پزشکی هند باستان آیورودا به عنوان یک غذای شفابخش شناخته می شد - جایی که از آن برای درمان بیماری های تنفسی یا به عنوان یک برنامه موضعی برای تسکین یا التیام پوست استفاده می شد. امروزه بسیاری از آن را مخلوط با شیر یا آب برای تسکین گلودرد یا ناراحتی معده استفاده می کنند. اما علاقه به فواید احتمالی این ادویه برای سلامتی پس از مطالعه ای در سال 2006 افزایش یافت که نشان داد سنگاپوری های مسن تر که بیشتر کاری می خوردند، زوال شناختی کمتری داشتند. این منجر به تحقیقاتی در مورد اینکه کدام اجزای کاری می تواند باعث این اثر شود و علاقه فزاینده به خواص ادویه انجام شد. این خود ادویه مهم نیست، بلکه یک ترکیب فعال درون ادویه به نام کورکومین است. تحقیقات نشان داده است که کورکومین مقداری آنتی اکسیدان دارد. پروفسور منوهار گارگ، مدیر برنامه تحقیقاتی مواد مغذی در دانشگاه نیوکاسل. از آنجایی که التهاب با طیفی از شرایط و بیماری های مزمن، از جمله آرتریت، آلزایمر و بیماری قلبی مرتبط است، محققان معتقدند کورکومین می تواند با محدود کردن التهاب در بدن به کاهش خطر ابتلا به این بیماری ها کمک کند. آیا کورکومین تقویت کننده مغز است؟ تحقیقات دیگر در مورد کورکومین بر پتانسیل آن برای بهبود عملکرد شناختی، به ویژه در افراد مسن متمرکز شده است. پروفسور اندرو شولی، مدیر مرکز روان دارویی انسان در دانشگاه سوینبرن، یک گروه تحقیقاتی دارد که به این موضوع می پردازد. در آزمایشی که توسط این گروه انجام شد، و به برخی مکمل کورکومین دادند در حالی که برخی دیگر دارونما دریافت کردند. سپس شرکت کنندگان در مطالعه تست های شناختی رایانه ای را که از حافظه کاری آنها استفاده می کرد، تکمیل کردند. جیمز بولن در مورد ادویه و لاته طلایی با آماندا اسمیت گفتگو می کند. اگر رگ های شما کمی الاستیک تر هستند، جریان خون بهتری به همه اندام ها از جمله مغز دارید. هرچه جریان خون شما به مغز بهتر باشد، احتمالاً عملکرد شناختی شما بهتر خواهد بود. اما انسان ها حیوان نیستند. ما نیاز به ارائه شواهد بیشتری از آزمایشات بالینی داریم... سوال این است که وقتی ادویه را به صورت پودر می خورید، در واقع چقدر جذب می شود؟

۰۰/۰۹/۰۲