نمایندگی فروش میوه خشک ، ترشیجات خانگی ، ادویه جات هندی

نمایندگی فروش میوه خشک ، ترشیجات خانگی ، ادویه جات هندی

نمایندگی فروش میوه خشک ، ترشیجات خانگی ، ادویه جات هندی

نمایندگی فروش میوه خشک ، ترشیجات خانگی ، ادویه جات هندی

نمایندگی فروش میوه خشک ، ترشیجات خانگی ، ادویه جات هندی

بایگانی

۱۰ مطلب در خرداد ۱۴۰۰ ثبت شده است

یک دستورالعمل سریع و آسان برای فلفل دلمه ای خوشمزه! شوهر من اینها را دوست دارد و بسته به سلیقه شخصی میزان سیر نیز قابل تنظیم است. ما زیاد استفاده می کنیم زیرا طرفداران بسیار زیادی سیر ترشی هستیم. همچنین می توانید فلفل دلمه ای را جایگزین jalapenos ، گل کلم را به جای هویج قرار دهید یا پیاز کوچک اضافه کنید. ترشی حدود 6 هفته در یخچال نگهداری می شود.

 

  • 2 فنجان سرکه سفید
  • ½ فنجان روغن زیتون
  • 2 هویج ، خرد شده به اندازه لقمه
  • 16 عدد فلفل جلاپنو تازه ، خرد شده
  • 1 عدد سیر ، پوست کنده یا بیشتر برای طعم
  • 2 قاشق غذاخوری دانه های فلفل سیاه کامل
  • 2 قاشق غذاخوری گشنیز آسیاب شده
  • 2 قاشق غذاخوری نمک کوشر
  • 2 قاشق غذاخوری دانه خردل کامل
  • 2 قاشق چایخوری برگ آویشن
  • دستورالعمل چک لیست

مرحله 1


سرکه سفید و روغن زیتون را در یک گلدان ترکیب کنید. جوش بیاورید. هویج اضافه کنید تا زمان نرم شدن ، حدود 10 دقیقه بپزید. ژالاپنوس ، سیر ، دانه های فلفل دلمه ای ، گشنیز ، نمک ، دانه خردل و آویشن را بهم بزنید. بگذارید 5 تا 10 دقیقه نرم شود و جالاپنوس نرم شود.

گام 2


مخلوط jalapeno را در 2 شیشه بریزید ، مطمئن شوید که jalapenos کاملا در مخلوط سرکه غوطه ور شده است. حدود 1 ساعت خنک کنید. روی آن را بپوشانید و در یخچال قرار دهید.

برچسب‌ها: ترشیادویهمیوه خشکسبزی خشکترشیجات

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ خرداد ۰۰ ، ۰۵:۲۸
آرش صحرایی

یکی از مواردی که من در سفرهایمان به ایتالیا دوست دارم نمونه برداری از اقلام مختلفی است که اقوام شوهرم از باغ های خود نگهداری کرده اند. Finocchi (رازیانه) موجود در agrodolce (ترش-شیرین) یکی از آنهاست! می توان آن را به عنوان یک غذای فرعی (کنتورو) یا به عنوان همراه با یک لوبیا سرو کرد. شیشه ها را می توان تا 1 سال در یک مکان خشک و خنک نگهداری کرد. هر شیشه ای که مهر و موم نکرده باشد باید در یخچال قرار داده شود و ظرف 2 هفته مصرف شود.


مواد لازم :

  • پیاز رازیانه 1 پوندی ، هسته ای و برش خورده
  • 3 فنجان آب
  • 2 فنجان سرکه شراب سفید
  • نمک کوشر 1 قاشق غذاخوری
  • ½ فنجان شکر نیشکر توربینادو
  • ⅓ فنجان روغن زیتون بکر
  • 3 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده خرد شده

دستورالعمل 


مرحله 1


2 شیشه را از نظر وجود ترک و حلقه ها بررسی کنید تا زنگ زدگی نداشته باشد و هر نوع نقص را دور بریزید. تا زمانی که رازیانه آماده شود ، در آب در حال جوش قرار بگیرید. درب ها و حلقه های جدید و استفاده نشده را در آب گرم و صابون بشویید.

گام 2


رازیانه خرد شده را در آبکش قرار دهید و خوب بشویید.

مرحله 3


آب ، سرکه و نمک را در قابلمه بزرگی ترکیب کرده و بجوشانید. رازیانه ، شکر ، روغن زیتون و پیاز کوهی را اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شود. دوباره به جوش آورده و به مدت 3 دقیقه بپزید.

مرحله 4


رازیانه را با یک قاشق سوراخ دار از مایع پخته شده خارج کرده و درون شیشه های استریل شده قرار دهید. شیشه ها را با مایع داغ پخت و پز پر کنید و فضای سر 1/2 اینچی را بگذارید. قسمت بالای شیشه ها را با یک پارچه تمیز پاک کنید. درب ظرف ها را بگذارید و محکم کنید.

مرحله 5


یک قفسه را در ته یک انبار بزرگ قرار دهید و نیمه راه را با آب پر کنید. با استفاده از یک نگهدارنده ، شیشه های پایین را با فاصله 2 اینچ در آب جوش بگذارید تا جوشانده شود. در آب جوش بیشتری بریزید تا شیشه ها حداقل 1 اینچ بپوشند. بگذارید تا جوش بیاید ، روی آن را بپوشانید و به مدت 15 دقیقه آنرا پردازش کنید.

مرحله 6


شیشه ها را با دستگاه شیشه بلند کنید و بگذارید روی حوله آشپزخانه ، با فاصله چند اینچ ، به مدت 12 تا 24 ساعت بماند. مرکز هر درب را با انگشت فشار دهید تا اطمینان حاصل کنید که درب به بالا یا پایین نمی رود. حلقه ها را برای نگهداری برداشته و به مدت 1 هفته در یک مکان تاریک و خنک نگهداری کنید

برچسب‌ها: ترشی جاتادویهمیوه خشکسبزی خشکمیوه خشک عمده

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ خرداد ۰۰ ، ۰۵:۲۸
آرش صحرایی

یک ترشی واقعاً دلپذیر که باعث رضایت ما کسانی خواهد شد که دندان شیرین شلی داریم. من به دنبال یک دستور العمل ترشی واقعاً خوش طعم ، نه شیرین ، بلکه نه فقط تند بوده ام. نکته اصلی ، تنوع مواد تشکیل دهنده است ، نه فقط کاهش قند. فقط 24 ساعت در یخچال است و آنها برای میان وعده آماده هستند.


چک لیست مواد تشکیل دهنده


1 ¼ فنجان آب
1 ¼ فنجان سرکه سفید
2 قاشق چای خوری نمک ترشی
1 قاشق چایخوری کل دانه های فلفل تلی چری
1 قاشق چایخوری دانه خردل زرد
½ قاشق چای خوری دانه خردل قهوه ای
½ قاشق چای خوری شکر سفید
¼ قاشق چای خوری شله فلفل قرمز خرد شده ، یا بیشتر به مزه
6 عدد خیار ترشی
on پیاز سفید کوچک ، خلال شده
8 شاخه شوید تازه
1 حبه سیر ، کمی خرد شده


دستورالعمل چک لیست


مرحله 1


آب ، سرکه ، نمک ، دانه های فلفل ، دانه خردل زرد و قهوه ای ، شکر و پوسته های فلفل قرمز خرد شده را در قابلمه روی حرارت متوسط ​​ترکیب کنید. 5 تا 7 دقیقه تا زمانی که شکر و نمک حل شوند بپزید. اجازه دهید مخلوط خنک شود ، حدود 30 دقیقه.

گام 2


خیارها را به صورت نیزه ای خرد کرده و در یک ظرف شیشه ای با دهان بزرگ 1 لیتری بسته بندی کنید. برش های پیاز ، شاخه های شوید و سیر را اضافه کنید. مخلوط سرکه خنک شده را روی خیارها در شیشه بریزید تا کاملاً پوشانده شود. قبل از سرو با درپوش در بسته و به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید.

برچسب‌ها: ترشی جاتادویهمیوه خشکسبزی خشکمیوه خشک عمده

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ خرداد ۰۰ ، ۰۵:۲۸
آرش صحرایی

تربچه ترشی عطر و طعم خوبی به بسیاری از چیزها می دهد ، از جمله سالاد ، کاسه رشته ، رشته تاکو و ساندویچ های بریزی. آنها حتی به تنهایی عالی هستند! آنها با ادویه ها و ادویه های مختلف به راحتی قابل تنظیم هستند. اینها در عرض چند دقیقه آماده می شوند ، اما طعم فقط یک شبه بهتر می شود. آنها هرچه بیشتر بنشینند سایه ای دوست داشتنی از رنگ صورتی به خود می گیرند. برای برش سریع و یکنواخت از دستگاه برش دهنده ماندولین استفاده کنید. برای چندین هفته نگه دارید


عناصر

 

  • دستور العمل اصلی 4 وعده ارائه می دهد
  • چک لیست مواد تشکیل دهنده
  • 10 تربچه ، خلال نازک
  • ⅔ فنجان سرکه شراب سفید
  • ⅓ فنجان آب
  • 1 قاشق غذاخوری شکر سفید
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • غلاف انیسون 1 ستاره
  • oon قاشق چای خوری دانه زیره
  • ½ قاشق چای خوری دانه های فلفل سیاه


دستورالعمل چک لیست


مرحله 1
برش های تربچه را درون ظرفی به اندازه یک پیمانه درب دار قرار دهید.

گام 2
سرکه و آب را در یک قابلمه کوچک غیر واکنشی روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. شکر و نمک را بزنید تا حل شود. از روی حرارت برداشته و غلاف بادیان ستاره ای ، زیره و دانه های فلفل سیاه را اضافه کنید. بگذارید 5 تا 10 دقیقه کمی خنک شود.

مرحله 3
مایعات را روی تربچه بریزید. روی آن را بپوشانید و بگذارید تا در دمای اتاق خنک شود ، سپس در یخچال قرار دهید

برچسب‌ها: ترشی خانگیترشیجات خانگیترشی سیرترشی بادمجانترشی لیته

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ خرداد ۰۰ ، ۰۵:۲۷
آرش صحرایی

این ترشی های سبک دلی به سبک قدیمی کاملاً با تخمیر و بدون استفاده از سرکه ایجاد می شوند. این دستور غذایی مقداری تولید می کند که ظرف شیشه ماسون نیم گالن را پر می کند. اگر دوست دارید ، به دلیل جذابیت بصری قرمز (و تندی) چند عدد فلفل غیر سنتی شیلی د آربول اضافه کنید!


عناصر


چک لیست مواد تشکیل دهنده
½ آب گالن
خیارهای 2 پوندی کربی
1 فنجان آب شیر
⅓ فنجان نمک کوشر
5 حبه سیر تازه یا بیشتر به طعم میل کنید
1 دسته شوید تازه ، ساقه های اصلاح شده
3 عدد فلفل دلمه ای شیلی د آربول (اختیاری)


دستورالعمل چک لیست


مرحله 1


1/2 گالن آب را در یک ظرف بزرگ یا گلدان بریزید. شل را بپوشانید و اجازه دهید به مدت 24 ساعت بماند تا کلر محلول از آن خارج شود.

 

گام 2


خیارهای ترد را با نگهداری در یخچال یا خیساندن در آب بسیار سرد به مدت 1 ساعت در اختیار داشته باشید.

مرحله 3


1 فنجان آب را در قابلمه بجوشانید. نمک را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شود. کنار بگذارید تا خنک شود.

مرحله 4
خیارها را در آب سرد بشویید و شکوفه هایی که ممکن است به آنها بچسبد را از بین ببرید. خیارهای بزرگ را از طول بچرخانید. خیارهای متوسط ​​را از طول به دو نیم کنید. خیارهایی به اندازه درخت خربزه را کامل بگذارید.

مرحله 5
حبه های سیر را پوست بگیرید و به آرامی خرد کنید ، اما آنها را به صورت تکه تکه و خرد نکنید.

مرحله 6
آب نمک خنک شده را در یک ظرف 1/2 گالنی میسون بریزید. خیار ، سیر ، شوید و فلفل دلمه ای خشک را که به صورت زیبایی چیده شده اضافه کنید. خیارها را محکم بسته بندی کنید. با ترشی کوچک می شوند. شیشه را با آب دکلره پر کنید تا زمانی که خیار فقط پوشانده شود تا از رقیق شدن بیش از حد آب نمک جلوگیری کنید.

مرحله 7
شیشه را آزادانه بپوشانید و در دمای اتاق کنار بگذارید. ظرف را اگر خیلی پر است روی ظرف بچینید تا دریبل هایش گرفته شود. 12 تا 24 ساعت به ترشی ها زمان دهید تا تخمیر شروع شود. وقتی به مرحله ترشی که ترجیح می دهید: جدید ، نیمه ترش یا ترش ، آنها را در آب نمک و کاملاً پوشانده شده در یخچال قرار دهید. بیش از حد علامت گذاری نکنید ، زیرا خنک شدن سرعت را کاهش می دهد ، اما متوقف نمی شود.

برچسب‌ها: ترشی خانگیترشیجات خانگیترشی سیرترشی بادمجانترشی لیته

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ خرداد ۰۰ ، ۰۵:۲۷
آرش صحرایی

نه تنها آلبالو ترشی خوشمزه به دست می آورید ، بلکه راهی آسان برای تبدیل سرکه به رنگ قرمز تیره افسانه ای با طعمی مزه ای است که برای هر نوع لباس پوشیدن مناسب و چشم نواز است. به علاوه می توانید گیلاس را به سالاد اضافه کنید.

چک لیست مواد تشکیل دهنده

 

  • 1 فنجان آلبالو ، بدون حفره
  • ½ قاشق چای خوری نمک
  • 1 فنجان سرکه سفید با کیفیت خوب ، یا در صورت لزوم
  • همه مواد لازم را به لیست خرید اضافه کنید


دستورالعمل چک لیست


مرحله 1


آلبالوها را بشویید و آبکش کنید ، آنها را روی یک ظرف پخت فلزی قرار دهید و به مدت 1 ساعت در آفتاب قرار دهید تا مطمئن شوید کاملاً خشک هستند.

گام 2


گیلاس ها را در یک شیشه استریل شده و درب پلاستیک قرار دهید. نمک اضافه کنید در سرکه بریزید تا شیشه پر شود. درب ظرف را محکم ببندید و برای رسیدن به طعم و رنگ ، 3 تا 4 هفته کنار بگذارید. در یخچال قرار دهید.

برچسب‌ها: ترشی خانگیترشیجات خانگیترشی سیرترشی بادمجانترشی لیته

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ خرداد ۰۰ ، ۰۵:۲۷
آرش صحرایی

سرانجام شلغم دست کم گرفته و مغفول مانده به صحنه می آید. آه آن خوبی ترد ، فوشیا! یک ماده اصلی در خاورمیانه ، شلغم ترشی افزودنی عالی برای بسیاری از غذاها یا به تنهایی فوق العاده است. این دستور 2 عدد شلغم ترشی به ارزش کوزه میسون ارائه می دهد ، اما من توصیه می کنم بیش از کمتر تهیه کنید زیرا نیاز به برنامه ریزی قبلی تا 1 هفته دارد.

چک لیست مواد تشکیل دهنده

  • 2 شلغم ، پوست کنده و خرد شده به گوه های 1/2 اینچی
  • 1 چغندر کوچک ، نازک برش خورده
  • 2 حبه سیر ، خرد شده
  • 1 فنجان سرکه سفید مقطر
  • 1 فنجان آب
  • 1 قاشق چایخوری شکر سفید
  • نمک دریا 1 قاشق چایخوری


دستورالعمل چک لیست


مرحله 1


شلغم ، چغندر و سیر را بین دو ظرف 16 اونسی میسون تقسیم کنید.

گام 2


سرکه ، آب ، شکر و نمک را در قابلمه ترکیب کرده و بجوشانید. به مدت 2 دقیقه بجوشانید. از روی حرارت برداشته و روی شلغم بریزید ، 1/2 اینچ فضا در بالا بگذارید. شیشه ها را ببندید و به مدت 1 هفته در یخچال قرار دهید.

برچسب‌ها: ترشی خانگیترشیجات خانگیترشی سیرترشی بادمجانترشی لیته

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ خرداد ۰۰ ، ۰۵:۲۷
آرش صحرایی

آووکادوهای نارس کمی در آب نمکی ترشی و ملایم و کمی شیرین ترشی می خورند. اینها برای تهیه در کنار همبرگر ، هات داگ یا غذای Tex-Mex مورد علاقه شماست. آنها اضافه کردن مضطرب به سالاد نیز! اینها بسیار اعتیاد آور هستند. من بیشتر از خریدن آووکادوی نارس خریداری می کنم. من از آب نمک بارها و بارها استفاده می کنم. با افزودن بیشتر آووکادو و اجازه دادن به آنها برای 24 ساعت استراحت قبل از مصرف ، می توان از آب نمک استفاده مجدد کرد. اینها در یخچال حدود 5 روز دوام می آورند.


عناصر

 

  • دستور العمل اصلی 4 وعده ارائه می دهد
  • چک لیست مواد تشکیل دهنده
  • 1 ¼ فنجان سرکه سفید مقطر
  • 1 فنجان آب فیلتر شده
  • ½ فنجان شکر سفید
  • 1 قاشق چای خوری نمک سنگ
  • 1 قاشق چایخوری دانه خردل قهوه ای
  • 1 قاشق چای خوری شوید تازه خرد شده
  • ½ قاشق چای خوری دانه های فلفل سیاه کامل
  • ½ قاشق چای خوری تکه های فلفل هبانرو
  • 2 عدد فلفل هبانرو
  • 1 حبه سیر ، کمی خرد و نصف شده
  • 2 عدد آووکادوی نارس ، پوست کنده و خرد شده به هشتم


دستورالعمل چک لیست


مرحله 1


سرکه و آب را در قابلمه ترکیب کنید. شکر و نمک را هم بزنید. دانه خردل ، شوید ، دانه های فلفل ، و تکه های فلفل هبانرو را اضافه کنید. بجوشانید. هم بزنید تا شکر و نمک حل شوند. از روی حرارت بردارید تا دمای اتاق خنک شود ، حدود 15 دقیقه.

گام 2


فلفل هابانرو و حبه سیر را بین 2 شیشه کنسرو تقسیم کنید. برش های آووکادو را به طور مساوی بین شیشه ها تقسیم کنید.

مرحله 3


مخلوط سرکه را هم بزنید تا به طور مساوی چاشنی را پرداخت کنید. داخل شیشه ها بریزید. درها را ببندید و در یخچال قرار دهید. خنک شوید تا زمانی که طعم ها ترکیب شوند ، حدود 24 ساعت.

برچسب‌ها: ترشی خانگیترشیجات خانگیترشی سیرترشی بادمجانترشی لیته

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ خرداد ۰۰ ، ۰۵:۲۶
آرش صحرایی

این دستور سالها پیش توسط همسر سالخورده کشاورز به من داده شد و یکی از دستورالعملهای کنسرو سالانه "باید" باشد. اگر مقدار زیادی چغندر دارید ، فقط نمک را تکرار کنید تا چغندر شما تمام شود! لذت بردن!

 

چک لیست مواد تشکیل دهنده

 

  • 10 پوند چغندر کوچک تازه ، ساقه برداشته می شود
  • 2 فنجان شکر سفید
  • نمک ترشی 1 قاشق غذاخوری
  • 1 عدد سرکه سفید
  • ¼ فنجان میخک کامل

دستورالعمل چک لیست


مرحله 1


چغندر را در یک گلدان بزرگ با آب قرار دهید تا روی آن را بپوشاند. بجوشانید و بپزید تا نرم شود ، حدود 15 دقیقه بستگی به اندازه چغندر دارد. اگر چغندر بزرگ است ، آنها را به چهار چهارم برش دهید. تخلیه ، با ذخیره 2 فنجان آب چغندر ، خنک و پوست آن را بگیرید.

 

گام 2


شیشه ها و درب ظرف ها را با حداقل 10 دقیقه غوطه وری در آب جوش استریل کنید. هر شیشه را با چغندر پر کنید و به هر شیشه چندین میخک کامل اضافه کنید.

 

مرحله 3


در یک قابلمه بزرگ ، شکر ، آب چغندر ، سرکه و نمک ترشی را مخلوط کنید. سریع بجوشانید. آب نمک داغ را روی چغندرها در شیشه ها ریخته و درپوش آنها را ببندید.

مرحله 4


یک قفسه را در ته یک انبار بزرگ قرار دهید و نیمه راه را با آب پر کنید. بگذارید روی حرارت زیاد بجوشد ، سپس با استفاده از یک نگهدارنده شیشه ها را با احتیاط داخل گلدان پایین بیاورید. یک فاصله 2 اینچی بین شیشه ها بگذارید. در صورت لزوم آب جوش بیشتری بریزید تا سطح آب حداقل 1 اینچ از بالای شیشه ها باشد. آب را کاملا بجوشانید ، قابلمه را بپوشانید و به مدت 10 دقیقه آنرا پردازش کنید.

برچسب‌ها: ترشی جاتادویهمیوه خشکسبزی خشکمیوه خشک عمده

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ خرداد ۰۰ ، ۰۵:۲۵
آرش صحرایی

زنجبیل ترشی در ژاپنی gari یا amazu shoga نامیده می شود. با سوشی یا ساشیمی سرو می شود و بین انواع مختلف سوشی خورده می شود. این به تمیز کردن جوانه های چشایی و افزایش طعم دهنده ها کمک می کند. همچنین با Century Eggs - یک غذای خوشمزه چینی - عالی است. زنجبیل ترشی تهیه شده را می توانید به رنگ صورتی یا سفید در اکثر بازارهای آسیا پیدا کنید اما ترجیح دادم خودم تهیه کنم و با خانواده و دوستان به اشتراک بگذارم.


عناصر

 

  • چک لیست مواد تشکیل دهنده
  • 8 اونس ریشه جوان زنجبیل تازه ، پوست کنده شده
  • 1 قاشق چای خوری نمک دریا
  • 1 فنجان سرکه برنج
  • ⅓ فنجان شکر سفید


دستورالعمل چک لیست


مرحله 1


زنجبیل را به صورت تکه ای خرد کرده و درون ظرف قرار دهید. نمک دریا را بپاشید ، هم بزنید تا پوش شود و اجازه دهید حدود 30 دقیقه بماند. زنجبیل را به یک شیشه تمیز منتقل کنید.

گام 2


در قابلمه ، سرکه برنج و شکر را با هم هم بزنید تا شکر حل شود. بجوشانید ، سپس مایع در حال جوش را روی قطعات ریشه زنجبیل در شیشه بریزید.

 

مرحله 3


اجازه دهید مخلوط خنک شود ، سپس درب ظرف را گذاشته و حداقل به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید. خواهید دید که در عرض چند دقیقه مایع کمی مایل به صورتی می شود. نگران نباشید زیرا این واکنش سرکه برنج است که باعث تغییر می شود. فقط سرکه برنج با کیفیت می تواند این کار را انجام دهد! برخی از زنجبیل های ترشی تجاری رنگ قرمز دارند. تکه های زنجبیل را برای سرو به صورت ورقه های نازک کاغذی برش دهید.

برچسب‌ها: ترشی خانگیترشیجات خانگیترشی سیرترشی بادمجانترشی لیته

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ خرداد ۰۰ ، ۰۵:۲۴
آرش صحرایی